09 آبان 1396 - 11:17
شناسه خبر: 6507
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
سازمان ملی استاندارد ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تفاهم نامه همکاری امضا کردند
پایگاه خبری سازمان ملی استاندارد ایران
این تفاهم نامه به منظور گسترش همکاریهای و استفاده بهینه از توانائیهای عملی ، فنی و پژوهشی در زمینه مشارکت در تدوین و بروزرسانی استانداردهای ملی و بین المللی در حوزه صنایع غذایی و تغذیه ، برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی مورد نیاز به درخواست طرفین، بهره گیری متقابل از خدمات آزمایشگاهی، ارزیابی ریسک مداخلات غذایی و مشارکت در امور پژوهشی و طرح های تحقیقاتی برای دومین بار امضا شد.
این تفاهم نامه تعهداتی را برای سازمان ملی استاندارد ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در خصوص مفاد اشاره شده، ترسیم کرده و در 4 ماده، 28 بند و به مدت 3 سال به امضای طرفین رسید.
در این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند، تلاش خویش را برای استفاده از توان عملی، فنی و اجرایی دستگاه متبوع در جهت اجرای مفاد تفاهم نامه معطوف خواهند داشت و از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.
وحید مرندی مقدم ، معاون نظارت بر اجرای استاندارد در این نشست هماهنگی و همکاری بین دو مجموعه را عامل پیشبرد اهداف تبیین شده دانست و گفت: با کاربردی کردن فعالیت های پژوهشی می توان گام های موثری در سلامت و ایمنی جامعه برداشت.
سید هدایت حسینی، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اشاره به تاریخچه و نحوه فعالیت های این مجموعه علمی تحقیقاتی را کمک به صنعت برای رساندن محصول به استانداردهای موردنظر عنوان کرد.
وی با تاکید بر استانداردسازی محصولات غذایی در کشور گفت: با عملیاتی کردن طرح های تحقیقاتی و بهینه سازی محصولات غذایی ، امید می رود جامعه ای سالم تر در مقابل بیماریهای غیرواگیر داشته باشیم.
غلامرضا امینی، مدیرکل نظارت بر استاندارد صنایع غذایی ،آرایشی ، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران، ارتباط این سازمان با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور را یک ضرورت دانست و افزود: با همکاری این دو مجموعه و انجام فعالیت های تحقیقاتی می توان گام های موثری را در زمینه استانداردسازی و سلامت غذایی برداشت.
غلامرضا قاسم پور، مشاور رییس سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این نشست با بیان اینکه ، امروزه صنایع غذایی نیاز به دانش بیشتری دارد گفت: تعداد استانداردهای صنایع غذایی از مزرعه تا سفره بالغ بر 5 هزار استاندارد است.
وی ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این تفاهم نامه و بروزرسانی استانداردها و بتوانیم پاسخگوی نیاز و حساسیت جامعه در بخش صنایع غذایی باشیم.